logo ampp„Psihoterapia Familiei – o abordare centrată pe dezvoltare de competenţe şi dovezi validate ştiinţific” este un program de formare al Asociaţiei Multiculturale de Psihologie şi Psihoterapie şi este acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Programul nostru le oferă persoanelor interesate de psihoterapie posibilitatea de a învăţa despre sănătate mintală şi familii într-un context integrativ centrat pe paradigma dovezilor validate ştiinţific.

Viziunea integrativă a programului de formare oferă participanţilor posibilitatea unei pregătiri eficiente, pentru a aplica principiile psihoterapiei validate ştiinţific într-o gamă variată de domenii  – servicii clinice specializate, ONG-uri, cabinete private, şcoli şi alte contexte educaţionale, entităţi medicale.

Oportunitatea de a interacţiona cu o echipa de formatori internaţionali, cu o bogată experienţă clinică şi de cercetare, le oferă participanţilor posibilitatea de a-şi dezvolta competenţele clinice necesare practicării psihoterapiei cu o gamă diversă de clienţi. Studenţii vor beneficia de educaţie şi training cu privire la abordările eficiente din psihoterapia individuală, modelele clinice şi conceptuale din terapia de cuplu şi familie, teorii despre dezvoltarea individuală şi ciclul vieţii de familie.

Formarea clinică este centrată pe o populaţie diversă de clienţi, fiind prezentată o paletă largă a problemelor specifice persoanei (copii, adolescenţi, adulţi), cuplului şi familiei. Toţi studenţii vor beneficia de supervizare individuală şi de grup din partea echipei de formatori.

Absolvenții programului de formare complementară (2 ani) primesc un certificat de recunoaștere a competențelor necesare practicii psihoterapeutice de familie, în baza căruia pot solicita atestatul de liberă practică în profesia psiholog-psihoterapeut de familie autonom.

Pentru mai multe informații click aici

psih. Gyorgy GASPAR

Reclame